fbpx

Dress/blazer stoffer FW19/20

Dress/blazer stoffer FW19/20

Dress/blazer stoffer FW19/20 1920 1080 Made with Hart

Høstens nye stoffer er kommet i butikk. Vi har fått over tusen nye stoffer å velge på til ditt neste målsømplagg. Vi hadde som ambisjon å velge ut ca 50 favoritter, men det viste seg vanskelig. Håll tilgode med lit flere godbiter 🙂

For å booke time på målsøm kontakt oss via vårt skjema for målsømbooking: https://www.madewithhart.no/malsom/


Sherrycash fra Holland & Sherry er et eksklusivt stoff som kommer i en blanding av ull og cashmere.


Harris Tweed fra Holland & Sherry er et tjukt ullstoff som tradisjonelt blitt brukt til sport og på den engelske landsbygden. Et veldig isolerende og slitesterkt stoff som eksklusivt veves på de ytterste Hebridene utenfor Skottland.


Italiensk tweed Sopra Visso fra Loro Piana er et ullstoff som lages av italiensk ull. Ullen kommer i fra får i Sybilline bergen i Marche som gjør dette til en 100% italiansk produkt.


Italiensk flanell fra Vitale Barberis Cononico. VBC lager noe av verdens mest solgte flanellstoffer. Selveste Fiat gründeren og stilikon Gianni Angelli var en frekvent bærere av VBC flanell i sine dresser.


Kordfløyel fra brittiske Brisbane Moss. Brisbane Moss er kjent for sine ulike bomullsvevinger og har over 130års erfaring. Vi har flere ulike bomullstoffer herfra men har for sesongen valgt å fokusere på vår favoritt, kordfløyel.


Jackets and trousers er en samling stoffer fra Loro Piana som passer perfekt til klassike blazere. Vi har her valgt vekk buksene da vi allerede har fokusert en del på kordfløyel allerede. Stoffene består av ull blandet med ca 7% cashmere.


Events er en samling stoffer fra Loro Piana som passer perfekt til formelle tilstellinger. Vi har her valgt å fokusere på fløyelstoffene i bomull som er fantastisk myke og fine. Disse bør ses i virkeligheten.


PROPOSTE GIACCHE FALL-WINTER 2019 er en samling stoffer fra Loro Piana som passer perfekt til blazere. Disse er laget i begrenset opplag og finnes kun denne sesongen.


INTERCITY er en dresset serie i fra Holland & Sherry som holder en vekt på runt 370gram. Dette gjør stoffene aningen tyngre enn en “vanlig” dress, men draperingen av stoffet blir utrolig fin. Passer veldig fint til et skandinavisk klima då de er lit varmare.