fbpx

Gladmat 2019

Gladmat 2019 1184 1776 Made with Hart

Gladmat er fantastisk!

Vi hadde tett program som partner av festivalen. Vårt ønske og mål er å glede andre under de matglade dagene. Her kan du se litt av hva vi fant på i år.

Visste du at Gladmat festivalen er en av Nordens største festivaler, og i år ca. 250 000 besøkende.  MwH har vært samarbeidspartner i 7 år på rad. Med stort nettverk og brennende interesse for mat og drikke har Gladmat også engasjert Alex Hart i  Markedsgruppen til Gladmat.

Onsdag spiste vi lunsj med ordførere, andre samarbeidspartnere og Erna Solberg. Lunsjvertinnen er Christine Sagen Helgø, og stedet er alltid Ledaal. Som tradisjon går flere av gjestene videre til MwH sin takterrasse. Her hadde vi vinsmaking med Mostue Grape Selections dyktige Camilla Tufte, og en av deres produsenter fra Burgund/ Chablis.

Torsdag morgen mønstret vi om bord i Fjord Events båter, og turen gikk til Brimse Gård som eies av Frode Ljosdal. En tryllekunstner med vekster, grønnsaker, urter og alt annet som stiger fra moder jord. Med tips og råd fra Frode´s hage klarte vi klemme inn en meget fargerik lunsj med ureist mat.

Torsdag ettermiddag hadde vi boksignering i kjelleren vår med Eyvind Hellstrøm sin bok, Bonjour Paris. Heine Totland åpnet festkvelden med sang og gitar. Vår venn Klaus Pilgard, Chili Klaus, kom sammen med mange andre forventningsfulle gjester for å sikre seg signert bok, selfie og en prat med Hellstrøm.

Fredagen inviterer vi til tradisjonsrik samling med gjester som skal på næringslivslunsjen, og med slike events som dette setter vi selskaper sammen i ulike settinger slik at de kan kose seg med forfriskninger og knytte tettere bånd. Som resultat av det håper vi å bygge et sterkere handelssentrum for deg og oss som næringsdrivende.

Gladmat ble som vi hadde håpet; mange smil, mye latter og glede i samspill med mange nye relasjoner. Vi er klar til neste år, og tenker du å delta som partner anbefaler vi deg å ta kontakt med Gladmat.