fbpx

Hjertesak – Prosjekt Pupp 2019

Hjertesak – Prosjekt Pupp 2019 2736 3648 Made with Hart

Hjertesak - Prosjekt Pupp

I 2012 kom en smilende glad kvinne inn i vår forretning. Hun hadde en energi og sjarm som var smittende. Pent spurte hun om gave til hennes hjertebarn, ”aftenpuppen”. Silje Opofte er denne herlige kvinnen, som også fortalte oss sin historie, og hvorfor dette er så viktig. Vi var og fremdeles er sikre på at dette er en særlig god sak å støtte. Vårt bidrag har vært en kombinasjon av målsømskjorter til kvinner og menn, og de siste årene dresser som igjen har blitt auksjonert til høystbydende.

Lørdag 31. August var det duket for årets Aftenpupp….. 

Prosjekt Pupp har arrangert Aftenpuppen siden 2012. En festaften med underholdning, utlodning og auksjon der alle inntekter går til kreftsaken.

“Rogalandsgenet” er et arvelig bryst- og eggstokkreftgen som har en geografisk opphopning i Rogaland, men som man finner igjen i hele verden. Som bærer av dette genet har man 87% sjanse til å få brystkreft, og rundt 60% sjanse til å få eggstokkreft. 

Prosjekt Pupp er et resultat av en personlig historie og målet er å spre kunnskap om dette genet og bidra til mer fokus og støtte til bærerne av genet og de pårørende. Det hele skal formidles gjennom livsglede, humor og positivitet.

Kvelden var fylt med fantastiske auksjoner fra mange støttespillere, nydelig mat og drikke, underholdning både med sang, dans og imponerende balansekunst. Hans Morten Hansen fikk oss alle til å le igjennom kvelden og grave ekstra i lommeboken for å støtte denne viktige saken. MwH auksjon gikk for hele 11.500kr og til sammen klarte aftenpuppen å samle inn 561.960kr – helt fantastisk!