fbpx

Made with Hart – “Målsøm”

“Spesialister på målsøm”

Vi har jobbet med å perfeksjonere skjorter og dresser siden 2009. I vårt målsøm program tilbyr vi perfekt passform og unikt design, alt etter din personlige preferanse.

Hos Made with Hart fungerer det slik:

Du bestiller en privattime hos oss for målsøm og møter opp. Vi tar en kaffe og snakker om ditt behov. Vi snakker om stilen din. Hva du har fra før og hva du trenger. Kanskje har du lyst på ny dress til jobben, skal gifte deg eller bare har lyst på en casual jakke.

Du velger stoffet som vi skal lage skjorten eller dressen i. Deretter tar vi målene dine og de lagres i vårt system. Slik blir det enkelt for deg å supplere opp når du seinere trenger noe nytt.

I løpet av de neste ukene syr en av våre skreddere skjorten og dressen din. Når vi har sydd den ferdig gjenstår en siste fitting for å tilse at alt sitter perfekt.

Målsøm er også en veldig populær gave som garanterer perfekt passform og ivaretar preferansene til kunden når det kommer til design.

Vi har nå særlig gode sommertilbud på målsøm. Sjekk ut sommertilbud og book time her:

5 enkle steg til ditt perfekte målsøm plagg

1. Inspirasjon
La deg inspirere av vår Instagram, blogg eller kom innom for en hyggelig prat over en god kopp kaffe og ta en titt på stoffbøkene våre. Du kan også sende oss en henvendelse på e-post – vi elsker å snakke om design og mote. Instagram

2. Timebestilling
Neste steg er å bestille din målsøm time. Du kan bestille time ved å ringe oss eller sende oss en e-post. Ta kontakt og så finner vi en tid som passer for deg! Bestill time her

3. Målsøm og design
Når du kommer inn blir du møtt av våre blide eksperter som veileder deg gjennom hele prosessen: Alt fra å velge stoff helt til den minste detalj rundt knapphullene! Vi hjelper deg å skape et plagg av ypperste kvalitet som er tilpasset din unike stil og smak. 

4. Levering og tilpasning
Leveranse tar mellom 4 til 8 uker alt etter design og leverandører. Vi kontakter deg når plagget ankommer forretningen for å sette opp en ny time hvor vi går over passform. Det er her vi setter prikken over i-en, og skulle plagget trenge noen skreddersydde endringer så veileder vi deg gjennom hele prosessen. Endringer kan ta opp til et par dager.

5. Gjenta
I denne siste delen ønsker vi å forenkle hele prosessen for deg. Derfor tar vi vare på alle din mål og tidligere design slik at vi kan fortsette å levere de perfekte målsøm plaggene for deg!

Målsømbooking

Ønsker du å booke målsømtime hos oss? Da er det bare til å fylle ut skjemaet på siden her, send inn. Så skal vi kontakte deg så snart vi får sett igjennom det, åpnet kalenderen og slått ditt nummer. Vennligst vent i spenning.

MTM Skjorter

Med vårt Made with Hart målsøm eller “Made to Measure” skjorte-produkt tilbyr vi et bredt utvalg av stoffer i luksuriøs bomull og lin. Skjortene kan tilpasses med ulike design av krager, mansjetter og flere spennende detaljer. Vi tilbyr også håndbroderte monogram som tillater deg å personliggjøre skjorten på en diskré måte. Alle detaljer på skjorten din er tilpasset for hånd og satt sammen for å skape et balansert produkt basert på geometri, design og funksjonalitet.

Priseksempel på skjorter:

  • 1 stk skjorte i 80-100/2s cotton count fra. 1800,-
  • 1 stk skjorte i 120/2s cotton count fra. 2000,-
  • 1 stk skjorte i lin fra 1800,-

MTM Dress og Jakker

Vårt Made with Hart målsøm eller “Made to Measure” dress- og jakke-produkt tilbyr et omfattende utvalg av ypperste kvalitet. Vi jobber med noen av verdens beste stoff-leverandører og kan tilby alt fra klassisk super 100s ull til elegant kasjmir. Vi lager jakker i full- eller halv-canvas alt etter hva du selv ønsker. Det er ekstremt mange tilpasningsmuligheter: Valg av jakkeslag, knapper, lommer og fôr for å nevne et par.

Pris på dress (jakke og bukse) i stoffer fra typiske Italienske leverandører som f.eks. Vitale Barberis Cononico, Reda og Marlane i Super 110s kvalitet.

  • Limt konstruksjon fra 8 800 kr
  • Halv-canvas konstruksjon fra 9 800 kr
  • Full-canvas konstruksjon fra 10 800 kr