fbpx

MwH hjertesak

MwH hjertesak

MwH hjertesak 2000 862 Made with Hart

MwH hjertesak

Vi i Made with Hart skal glede andre. Det er vår visjon. Vi skal glede kunder med klær, design, service, opplevelse eller en hjertesak. Hvert år siden vi startet, i 2009, har vi donert penger og klær til forskjellige veldedige formål. I starten sa vi lite om dette, men etterhvert som årene har gått ønsker vi å fortelle deg mer om hva vi egentlig gjør gjennom året. 

Vi startet året med å donere en målsømdress til «Prosjekt pupp» https://www.facebook.com/prosjektpupp/ Dressen ble kjøpt på auksjon av komiker og skuespiller Hans Morten Hansen, og prisen for dressen gikk uavkortet til brystkreft. 

Hvert år spiller vi i Lyse og Viking sin Fibercup http://www.viking-fk.no/nyheter/fibercupen-2018 med Telia. I år samlet MwH+Telia inn mest penger og vant årets spleisepris hvor penger gikk uavkortet til Kreftforeningen og Vardesenter i Stavanger. 

Under årets MwH julelunsj var givergleden stor blant gjestene, og årets valg ble Song Circus http://songcircus.no/ og deres samarbeid med miljø innen rusomsorg og psykiatri. Song Circus har laget et musikkprosjekt med intimkonserter rettet spesielt mot mennesker i en sårbar situasjon. De skal spille for blant annet Åna og Stavanger fengsel, Rogaland A-senter og Kirkens Bymisjons. Konsertene inngår i institusjonenes behandlingstilbud. Vi gav et beløp som bidrog til 16 ekstra intimkonserter.