fbpx
Made og Alex

Founded in 2009

Vi skal glede verden
med vårt design

Vi har jobbet med å perfeksjonere skjorter og dresser siden 2009. Vi tilbyr i dag både egne kolleksjoner og en målsøm tjeneste. I vårt målsøm program tilbyr vi deg perfekt passform og unik design, alt etter din personlige preferanse.

– Vi skal lage verdens beste skjorter

Siden barndommen har vi hatt et intenst ønske om å skape noe. Derfor startet vi Made with Hart. Vi valgte å bruke Mathias Made Wijk sitt mellomnavn og Alexander Hart Røed sitt etternavn.

Drømmen begynte i 2008

Tankene og ideene om å starte vårt eget skjortemerke var ofte samtaletema da vi møttes. Sommeren 2008 reiste Made til Italia på jakt etter de beste samarbeidspartnerne for skjorter, slips, sløyfer og tørkler. Hart var på hjemmebane og pleiet potensielle nye kunder og butikker.

Vi hadde et mål for øyet, og det var å starte produksjon av topp kvalitet. Bak enhver god skjorte ligger det mye kjærlighet og hardt arbeid: Kvaliteten på stoffet. En lekker fransk søm. Mange timers arbeid med å klippe stoff og kombinere mønstre for hånd. Hvis du er opptatt av skjorter, kan du peke ut en kvalitetsskjorte fra andre siden av rommet.

Her er vi

Nå finner du oss i våre eksklusive og fargerike lokaler i Kirkegata 3 i Stavanger eller i vårt studio i Josefinesgate 35 i Oslo. Her har vi kombinert varme farger med klassiske møbler og interiør. Vi bruker kunst og bilder for å fortelle vår historie. Når du kommer til oss venter kaffen, og vi skal alltid gi deg den beste servicen.

Velkommen