fbpx

Pitti Uomo – Verdens fremste herremesse

Pitti Uomo – Verdens fremste herremesse

Pitti Uomo – Verdens fremste herremesse 750 1124 Made with Hart

Pitti Uomo 95

Made with Hart reiste til Firenze for å besøke messen Pitti Uomo. Messen holdes to ganger i året og er den fremste innen herremote i verden.

Her samles fremfor alt de aktørene som satser på håndverk og kvalitet fremfor det som kalles fast fashion. Det er derfor ofte klassiske plagg som vises frem, men gjerne med mindre oppdateringer som materialer, farger og snitt. Det er ikke bare utstillerne på messen som setter trendene, men like ofte de besøkende på messen. Når besøkene og utstillerne tenker noenlunde likt kan det bli kommersiell suksess. For et mindre selskap som Made with Hart er det optimalt for vi har kort vei fra tegnebrett til ferdig produksjon. Vi kan altså tilrettelegge for meget spennende kolleksjoner i etterkant av årets første Pitti Uomo. Dere kunder kan selvfølgelig benytte dere av vår målsøm hvor det er mulig å lage det meste. Ett par tydlige trender for høsten 2019 vil vi påstå består av noen få gjennomgående ingredienser.

Farger: Gul, brun, rust/ bronse og burgunder

Tekstiler: Kordfløyel, tweed, ull/ bomull

Passform: Generøs passform med videre buksebein, og lengre jakker.

Vi er glade for å inneha et godt vennskap med en butikk i Malmø som heter Engelske Herr, og deres dyktige fotograf, Pontus Jonsén. Pontus har gitt oss tillatelse å vise frem noen av hans bilder her på bloggen. Vi har valgt de som vi mener viser de tydelige trendene. Dere kan se flere bilder på Instagram og @pontusjonsen

Andreas og Aleksander i MwH skjorter sydde på mål.
Venner og bekjente fra bl.a. Plaza Uomo Magazine og Engelska Herr