fbpx

Brushed Oxford – skjorte

Brushed Oxford – skjorte

Brushed Oxford – skjorte 1776 1184 Made with Hart

Nyhet i våre hyller for høst og vinter 2019 er bl.a. en børstet oxford kvalitet. Gjennom å børste opp bomullsfibrene i skjorten får den helt ny karakteristikk. Skjorten blir mye mykere og isolerer bedre for kulden i.o.m. at det skaper et tynt luftlager mellom bærerens kropp, skjorten og utsiden. Dette syns vi er den perfekte skjorten for et semi-formelt og/eller casual antrekk under de kalle årstidene. Vi har satt sammen to antrekk vi selv liker godt, bestående av en hvit og en beige skjorte samt to blazere og to slips fra nåværende kolleksjon. Begge antrekkene finns selvsagt å kjøpe hos oss i Kirkegata 3. 


To forskjellige semi-formelle antrekk 

Beige skjorte

Beige børstet oxford skjorte sammen med vår seneste blazer og slips-kolleksjon. Blazeren er laget av 95% ull og 5% cashmere for en ekstra myk følelse. Slipset er brunt for å fange opp rutemønsteret i blazeren og er laget av ull og silke. Tørklet er i ull og silke blanding og utgjør gjerne prikken over i-en.

Hvit skjorte

Hvit skjorte i børsted oxford stoff sammen med vår seneste flannel blazere i det vi kaller for puppy tooth mønster. Blazeren er laget i 100% ull fra veveriet Vitale Barberis Cononico. Slipset er i en 100% råsilke Shantung vev. Lommetørklet er laget i en ull/silke blanding.

Priser

Skjorte: 1400,-
Rutete blazer: 5500,-
Grå blazer: 5000,-
Slips i Shatung silke: 1000,-
Slips i ull/silke: 800,-
Lommetørkle: 400,-