fbpx

Utopia Stavanger – 2019

Utopia Stavanger – 2019 1080 1080 Made with Hart

UTOPIA STAVANGER 2019

Etter ett år med planlegging var det fredag klart for ny Utopia festival i Stavanger. Det er beundringsverdig å se ildsjeler jobbe så målrettet og hardt for at vi skal få unike minner for livet. Det er særlig verdt å nevne Espen Svendsen og Isabell Casanovas som leder festivalen her i Stavanger. Med alle sine frivillige, samarbeidspartnere og ikke minst et feststemt publikum ble årets festival tidenes beste.

Det er nettopp derfor vi er samarbeidspartner med Utopia. Vi ønsker å gi dere unike opplevelser utenfor butikken. Sammen med samarbeidspartnere og kunder opplevde vi årets artister på nært hold. Vi pakket gavebager og skrev personlige kort til artistene hvor vi ønsket dem velkommen til Stavanger og lykke til.

Samtidig hadde vi en konkurranse med både klær og VIP festivalpass, men også samtidig unike tørkler, tshirts og skjorter designet for nettopp denne helgen. Mange deltok, mens et ungt flott ektepar vant, og det var 2 av grunnleggerne av Helmer te og kaffe, ekteparet Brathetland.

For Stavanger er det viktig å ha ildsjeler som Espen og co. De gjør Stavanger til en særlig attraktiv by for tilreisende som bor på hoteller, handler i våre butikker, spiser på restauranter og danser på nattklubber. De deler sine historier i sosiale medier, og de skryter hemingsløst over byen vår. Tusen takk for at dere sprer glede og fremmer Norges beste by, Stavanger.

Tusen takk for oss!! Vi gleder oss allerede til neste år og håper vi ser DEG også! #Utopia2020